son haberler

Kaybolan Ünyeliden İyi Haber

Yayınlanma Tarihi: 26 Mart 2016 okunma

Kaybolan Ünyeliden İyi Haber
Gündem
0

İş gezisi için Ukrayna’ya giden ve gezinin bitiminden sonra yaklaşık 10 gündür kendisinden haber alınamayan Abdullah Zorlu’dan iyi haber geldi.

Ünye’de elektrikçilik mesleğiyle uğraşan ve kardeşiyle birlikte esnaflık yapan 3 çocuk babası Abdullah Zorlu, bir firma aracılığıyla 30 kişilik kafile ile Ukrayna’nın Başkenti Kiev’e gitmişti. 3 günlük iş seyahatinin sona erdiği gün öğleden sonra otelden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Abdullah Zorlu’dan iyi haber geldi.

Eşini arayan Abdullah Zorlu, iyi olduğunu ancak parasız kaldığını ve otele gidecek parası olmadığı için camide yattığını söyledi. Kendisinden iyi haber alınan Zorlu’nun Pazar akşamı uçağa bineceği ve Pazartesi günü Ünye’ye döneceği öğrenildi.

Ağabeyi Abdullah Zorlu ile görüştüğünü ifade eden Mustafa Zorlu; “Ağabeyim uçağın kalkmasına 2 saat kala market alışverişi için otelden ayrılıyor. Otelden baya uzaklaştığını anlayınca, taksiye biniyor ve beni İbis Otele götür diyor. Taksi de onu farklı bir otele götürüyor, otelin farklı bir otel olduğunu anlayınca, uçak saati de geldiğinden başka bir taksiye binip, kendini hava alanına götürmesini istiyor. Sonrasında ise Ukrayna’da iki tane havalını bulunuyor ve yanlış havaalanına gidiyor ve dolayısıyla uçağı kaçırıyor. Bütün eşyaları, valizi ve telefonu otelde olduğu için bize haber veremiyor. Ayrıca Rusça, İngilizce gibi herhangi bir dil bilmediği içinde 2 gün camide konaklamış, 3 gün ise bir otelde konaklamış. Sonrasında ise ilk kaldığı oteli ve eşyalarını bulunca bize ulaştı, olayı aktardı. Ağabeyim uçak biletini, almış, inşallah Pazartesi günü dönüş yapacak” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.