son haberler

Kaymakam Güney, Yerel Basını Önemsiyoruz

Yayınlanma Tarihi: 5 Mayıs 2017 okunma

Kaymakam Güney, Yerel Basını Önemsiyoruz
Gündem
0

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, TİMEF Genel Başkanı- Ünye Haber Gazetesi ve Ünye TV imtiyaz sahibi Şakir Gürel’i ziyaret etti. Uzun yıllar Ünye’de basın sektöründe hizmet veren Gürel ile Ünye ve Türkiye medyası üzerine sohbet eden Kaymakam Güney, “her çalışmamızda yanımızda gördüğümüz basınımızı önemsiyoruz” dedi.

3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan Kaymakam Güney, “bugün yerel basın mensuplarımızı ve yerel medyanın temsilcilerini ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda yerel medyada duayenlik yapmış, geçmişte yerel TV, Radyo ve Gazetecilik anlamında ses getiren, güzel ve öncü hizmetlere imza atmış, bugün de yapmış olduklarıyla konuşulan TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel beyi ziyaret ediyoruz. Geçmişe, günümüze ve ilçemize dair hoş bir sohbet etme fırsatı bulduk. Yerel medya her zaman ifade ettiğimiz gibi yerelin ihtiyaçlarını, sorunlarını, önceliklerini tespit edip onlara tercüman olabilirse, onları dile getirip halk adına toplumsal desteği alarak gerekli yerlere taşıyabilirse o kadar güçlü olur, o denli de itibar edilir ve kalıcı olur. Ünye’mize baktığımızda gazeteciliği, gazetecilik ilkelerine, mesleğine uygun bir şekilde uzun yıllar yapan gazetecilerimiz var. Biz onların bu ilkeler çerçevesinde hareket ederek bugünlere kadar geldiğini görüyoruz. İnşallah bundan sonra da temennimiz o dur ki; bilişimde, iletişimde yaşanan yeni şartlar çerçevesinde önümüzdeki yıllarda da faaliyetlerini aynı özgünlükte, aynı özenle yerine getireceklerdir. Bizler hizmetlerimizde ve faaliyetlerimizde basınımızı hep yanımızda görüyoruz. Halk ile iletişim kurmamızda Ünye’miz gibi nüfusu belli bir rakamı aşmış ilçelerimizde buna ihtiyacımız daha fazla. Vatandaşlarımıza hizmet noktasında bugüne kadar gördüğümüz basınımızın desteğinin bundan sonrada devam etmesini diliyorum. Bizler de medya adına yapabileceğimiz, katkı sağlayabileceğimiz, destek olabileceğimiz konular olursa bundan da hiçbir zaman geri durmayacağımızı bilmenizi isterim. Bu arada sizin de yakın çalışma arkadaşınız olan ve geçtiğimiz hafta aramızdan ayrılan Şenay Tezel Alemdağ hanım efendiye de bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve siz basın camiasına sabır diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel ise “ben öncelikle aramızdan ayrılan gazeteci arkadaşımız Şenay Tezel Alemdağ’a rahmet diliyorum. Bu vesile ile cenaze törenine katılmanız nedeniyle size de çok teşekkür ediyorum. Şenay Hanım, bizim 20 yıllık çalışma arkadaşımızdı. Kurumda işe başladıktan 1-2 yıl sonra her kademede çalışıp en üst düzeye kadar çıkarak emekli olan bir arkadaşımız, kardeşimizdi. Ben ailesine bir kez daha sabır diliyorum. Bu nedenle hem bizi ofisimizde ziyaret etmeniz hem de cenaze törenine katılmanız nedeniyle size teşekkür ediyorum” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.