son haberler

Kurtulmuş Ordu’da

Yayınlanma Tarihi: 22 Temmuz 2017 okunma

Kurtulmuş Ordu’da
Gündem
0

Kültür ve Turizm Bakanı Ünyeli Hemşerimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş 2 günlük programı için memleketi ve seçim bölgesi Ordu’ya geldi.

Kurtulmuş’u Ordu Giresun havaalanında Ordu protokolü karşıladı.

İlklerle Dolu Karşılama
Kurtulmuş kabinede yapılan değişikliğin ardından Kültür ve Turizm Bakanı olarak ilk kez Ordu’ya geldi. Ordu Valisi Seddar Yavuz göreve başlamasının ardından Kurtulmuş’u ilk kez Ordu Valisi olarak karşılarken Ünye Eski Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz’ın Ordu Cumhuriyet Başsavcısı olarak ta ilk kez Kurtulmuş’u havaalanında karşıladığı görüldü.
Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün de Kurtulmuş’u havaalanında karşılayanlar arasında yer aldı.

Yöresel kıyafetli iki çocuk Kurtulmuş’a çiçek takdim ederken Bakan Kurtulmuş ta çocuklara hediye verdi.

Bakan Kurtulmuş daha sonra beraberindekilerle Ordu’da bir otelde düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Günü Ordu’da bir dizi ziyaretlerle geçirecek olan Bakan Kurtulmuş akşam saatlerinde Aybastı ilçesine geçecek ve geceyi burada geçirecek. Kurtulmuş yarın ise Aybastı’da düzenlenen şenliklere katılacak. Kurtulmuş’un programında Ünye de yer alırken nasıl bir program gerçekleştireceği ise henüz netlik kazanmadı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.