son haberler

Minikler Duygulandırdı

Yayınlanma Tarihi: 6 Mayıs 2017 okunma

Minikler Duygulandırdı
Gündem
0

Ünye Müftülüğü’ne bağlı İpekyolu Kur’an Kursu’nun kreşinde eğitim gören minik öğrenciler yılsonu gösterisiyle mezuniyetlerini kutladı.

Ünye Ticaret ve Meslek Lisesi Salonu’nda yapılan 4-6 Yaş Kur’an Kursu Kutlu Doğum ve Yılsonu Gösterisi’ne Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal ve Ünye İlçe Müftüsü Vedat Başsan başta olmak üzere çok sayıda kişi katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan programda Ünye İlçe Müftüsü Vedat Başsan bir konuşma yaptı. Başsan konuşmasında, “”Bu izleyeceğimiz program vesilesiyle yarınlarımızın bizlere umut olduğunu göreceksiniz. Çünkü Allah’ın kullarına yani bizlere en büyük nimetlerinden bir tanesi de evlatlarımızdır ve Kur’an-ı Kerim’in ifadesiyle onlar bizlerin hem imtihanıdır hem de geleceğimizdir. Tabi hiçbir şey emeksiz olmuyor. En basit şeyi bile birtakım emek sarf ederek ortaya çıkarıyoruz. Bu yüzden ben şahsım adına bu gösteriye hazırlanma aşamasında görev alan hocalarımızı, çocuklarımızı ve duyarlı anne babaları tebrik ediyor minnetlerimi sunuyorum” dedi.

Ünye Müftülüğü İpekyolu 4-6 Yaş Kuran Kursu Slaytı ile devam eden program, ”Deniz Yıldızları Sabah Grubu Semazen Gösterileri, Neşeli Bulutlar Sabah Grubu Kuran ve Sünnet, Minik Kalpler Sabah Grubu Peygamberin Gülleri Sevginin Sultanları İlahi Gösterisi, Geniz Yıldızları, Öğlen Grubu Şehit Gösterisi, Neşeli Bulutlar Öğlen Grubu Hadis ve Tavaf, Deniz Yıldızları Öğlen Grubu Bölgeler Halk Oyunu Gösterisi, Neşeli Bulutlar Öğlen Grubu 30 Kuş Şiiri, Minik Kalpler Öğlen Grubu Mehteran Gösterisi, Deniz Yıldızları Sabah Grubu Dua” gösterisi ile son buldu.

Şehit Gösterisi Duygulandırdı

Programda yer alan Şehit Gösterisi izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Salonda bulunan Ünye’nin son şehidi İslam Çubuk’un anne ve babasına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney çiçek takdim ederken Kaymakam Güney ve şehit babası gözyaşlarına hakim olamadı.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.