son haberler

Ödülleri Toplayan Öğrencilerden, Makam Ziyareti

Yayınlanma Tarihi: 16 Mayıs 2016 okunma

Ödülleri Toplayan Öğrencilerden, Makam Ziyareti
Gündem
0

Tokat’ta düzenlenen Ulusal Yemek Yarışmasında aldığı derecelerle adından söz ettiren Ünye Arif Nihat Asya Kız Meslek Lisesi, başarılarını Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ve Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem paylaştı.

Ziyaret amaçları ve başarıları hakkında bilgiler veren Okul Müdüresi Ayşe Akyol; “Okul olarak Nisan ayı sonunda Tokat’ta yapılan Ulusal yemek yarışmasına katıldık. Onun sonucunda aldığımız dereceleri sizlerle paylaşmak için buradayız. Öğrencilerimize o zaman söz vermiştik, döndüğümüzde İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü ve Kaymakamımızı ziyaret ederiz diye. O niyetle buradayız. Ulusal yarışma olduğumuz için öğrencilerimiz orada yöresel yemek dalında en iyi lise yarışmasına katıldılar. Yarışmaya 3 çeşitle katıldılar ve Türkiye 3.’sü oldular. Ayrıca bireysel dalda balık kategorisinde 2. Oldu bir öğrencimiz. Diğer tatlı kategorisine farkında olmadan 3 öğrencimiz girdi ve birbirlerinin rakibi oldu. Öğrencilerimiz 2,3 ve mansiyon ödüllerini alarak okulumuza madalya belgelerle göndüler. Biz kendileriyle gurur duyduk. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

IMG_5683Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ise ilçenin isminin bu tür etkinliklerde geçmesinin mutlu olduğunu ifade ederek; “İlçemizin ismini böyle bir faaliyette duyurduğunuz için ben son derece mutlu oldum. Bir yerde toplumu sağlıklı bir şekilde beslemek de onların sağlık bir şekilde beslemesi demek. Bunu sizler daha iyi biliyorsunuz. Ümit ediyorum ki bundan sonra ki yarışmalarda artık birincilik olur. Hepinizi tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem’de öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından öğrencilere hediyeler verildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.