son haberler

Protokol İmzalandı, Sağlık Hizmetlerinden İndirim Alacaklar

Yayınlanma Tarihi: 1 Şubat 2016 okunma

Protokol İmzalandı, Sağlık Hizmetlerinden İndirim Alacaklar
Gündem
0

Medicana International Samsun Hastanesi kurumsal anlaşmalarına Ünye Ticaret ve Sanayi Odası ile Ünye Ticaret Borsasını da yapmış olduğu kurumsal sağlık sözleşmesine ekledi. Böyle oda ve borsaya kayıtlı üyeler ile birinci derece akrabaları indirimli olarak sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek.

Protokol İmzalandı, Sağlık Hizmetlerinden İndirim Alacaklar 2Sözleşme Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, Ünye Ticaret Borsası Genel Sekreteri Mehmet Gür ile Medicana International Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Sezgin Kaçak arasında imzalandı.

Her iki taraf arasında yapılan protokol gereği; ÜTSO ile ÜTB, bakmakla yükümlü oldukları birinci dereceden aile bireyleri Medicana International Samsun Hastanesi’nin sunmuş olduğu ayrıcalıklı ve kapsamlı sağlık hizmetiyle buluşuyor. Yapılan protokol kapsamında bilgi veren Medicana Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Sezgin Kaçak; ‘’Medicana International Samsun Hastanesi olarak yapmış olduğumuz kurumsal anlaşmaları çok önemsiyoruz. Hastanemizde vermiş olduğumuz hizmetlerin geniş kesimlerce kabul görmesi ve Samsun halkının teveccühünü kazanmış olmak bizleri onurlandırıyor. Bu gün Medicana International Samsun Hastanesi; Medicana Sağlık Grubunun Karadeniz ve bölge ülkelere açılan kapısı konumundadır. Sunmuş olduğumuz dâhili ve cerrahi branşlardaki sağlık hizmetleri yanında özellikli bölümlerden Onkoloji Merkezimiz, Tüp Bebek Merkezimiz, Romatoloji, Endokrinoloji bölümümüz, tam teşekküllü Fizik Tedavi Hizmetlerimiz ile de Samsun ve bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktayız.

Protokol İmzalandı, Sağlık Hizmetlerinden İndirim Alacaklar 1Yapılan protokolle ilgili olarak düşüncelerini dile getiren Ünye Ticaret Borsası Genel Sekreteri Mehmet Gür; ‘’ Odamıza kayıtlı 128 meslektaşlarımız ile bakmakla yükümlü oldukları birinci dereceden aile bireylerini kapsayacak bu hizmet ayrıcalığının, taraflara fayda getireceğini umuyoruz. Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürecinde bu protokol ve işbirliğinin, herkese hayırlı olmasını diliyoruz’’ dedi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor ise açıklamasında; “Protokol gereği üyelerimiz ve 1. Derece yakınları oda kimlik kartlarını göstermek sureti ile aldıkları sağlık hizmeti karşılığında, Medicana Hastanesi’ nin cari fiyatları üzerinden ödemek durumunda kaldıkları fark ücretinden %15 oranında indirimli olarak ödeme yapabileceklerdir. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.