son haberler

Sabah Çorbası İçin “İkram Çeşmesi”

Yayınlanma Tarihi: 16 Eylül 2015 okunma

Sabah Çorbası İçin “İkram Çeşmesi”
Gündem
0

Osmanlı’nın sebil geleneğinden hareketle geliştirilen ve günde 500 kişiye sıcak çorba içme imkânı sağlayacak olan İkram Çeşmesi hizmete başladı.

Ünye Belediyesi, sabah erken saatlerde işlerine giden vatandaşlar için sıcak çorba içme imkânı sağlayan İkram Çeşmesini Liseler Mahallesi Emirgan Çaybahçesi yanında hizmete açtı.

sabah_corbasi_icin_ikram_cesmesi (2)İkram Çeşmesinin açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, açılış sonrası vatandaşlara çorba ikramında bulunurken, vatandaşlar da İkram Çeşmesini beğendiklerini ifade etti.

Açılışta konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “Sabah erken saatlerde uyanarak, işine koşturan vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz. Vatandaşlarımızın bu ihtiyacını karşılamak için İkram Çeşmesini hizmete açtık” dedi.

İkram Çeşmesi, görüntü olarak estetik bir yaklaşım ile Osmanlı çeşmelerini andırırken işlevsel olarak da teknolojik imkanları barındıran hijyenik bir sistemle Ünyelilerin hizmetinde olacak. Ücretsiz olarak hizmet verecek olan İkram Çeşmesinden her gün farklı bir çorba akacak.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.