son haberler

Sağlıkçılar Milli İrade Nöbetinde

Yayınlanma Tarihi: 5 Ağustos 2016 okunma

Sağlıkçılar Milli İrade Nöbetinde
Gündem
0

15 Temmuz’da FETÖ terör örgütünün devletimize darbe girişimine kalkışmasının ardından, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Ünye’de de de demokrasi nöbeti devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı çağrı üzerine Milli İradeye sahip çıkmak için yüz binlerce vatandaş, 15 Temmuz Cuma gecesinden bu yana vatan nöbetini terk etmedi ve sabahlara kadar bu mücadeleyi sürdürmeye devam ederek demokrasiye, milli iradeye ve vatanına sahip çıktı.IMG-20160805-WA0004

Ünye Devlet Hastanesinde görev yapan Sağlık Çalışanları da bu bağlamda Cumhuriyet meydanında stant kurdu. “Milli İradeye Sahip Çıkıyoruz” yazılı pankartın asıldığı stantta Hastane Yöneticisi Op. Dr. Güray Yılmaz ve hastane yönetimi kadrosu da hazır bulundu.

Standın açıldığı ilk gece hastane çalışanları Meydana gelerek gece geç saatlere kadar stantta bekledi.

Hastane Yöneticisi Op. Dr. Güray Yılmaz, “Sağlık çalışanları olarak Ünye Cumhuriyet meydanında demokrasi nöbetini tutmaya ve milli iradenin yanında yer almaya devam edeceğiz. Nöbetimiz Ta ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emri gelene kadar devam edecek ve biz meydanlarda olacağız” dedi.

Bu arada Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün’de stant alanına gelerek sağlık çalışanları ile bir süre sohbet etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.