son haberler

Tatil İçin Geldiği Memleketinde Sağlığına Kavuştu!

Yayınlanma Tarihi: 24 Ağustos 2015 okunma

Tatil İçin Geldiği Memleketinde Sağlığına Kavuştu!
Gündem
0

Almanya’dan tatil için geldiği memleketi Ünye’de yıllardır çektiği hastalığından kurtulmanın mutluğunu yaşayan Refika Cık; “Böylesine özellikli ameliyatların Türkiye’de ve Ünye’de yapılmasından dolayı çok memnun oldum” dedi.

Almanya’da yaşayan Refika Cık ani bir şekilde ağır bir eşyanın yerini değiştirirken belinin kitlendiğini ve kımıldayamaz hale geldiğini belirterek, tarifi mümkün olmayan bir ağrıyla Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi’ne başvurduğunu söyledi.

Durumunu ve çektiği sıkıntıyı Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Eroğlu’na anlattığını belirten hasta Refika Cık; ‘’Konuşacak bile gücüm yoktu sağ olsun Ahmet bey benimle büyük bir hassasiyetle ilgilendi ve ameliyata aldı. Ameliyat sonrası yeniden hayata dönmüş gibiyim. Çakırtepe Hastanesine ve Doktorum Ahmet Eroğlu’na sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Ameliyatını gerçekleştiren Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Eroğlu hastanın polikliniğe ağrılar içinde hareket edemez halde geldiğini belirtti. Hastanın konuşacak bile gücü yoktu diyen Eroğlu hastanın acil ameliyata alındığını ve 3 seviye bel fıtığı ile kanal daralması olan hastanın başarıyla ameliyatının gerçekleştirildiğini belirtti.

Hastanın Almanya’da iki kez ameliyat olmuş olması cerrahi tekniği güçleştirmesine rağmen ameliyatının çok başarılı geçtiğine vurgu yapan Op. Dr. Ahmet Eroğlu hastanın aynı gün ayağa kalktığını ve ameliyat öncesi yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulduğunu söyledi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.