son haberler

Ümit Özkan, Güven Tazeledi

Yayınlanma Tarihi: 10 Mayıs 2016 okunma

Ümit Özkan, Güven Tazeledi
Gündem
0

Ünye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağanüstü kongresinde tek liste ile seçime giden Ümit Özkan güven tazeledi.

Ünye’de 1961 yılından bu yana faaliyet gösteren Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağanüstü genel kurul toplantısı Halil Efendi Sosyal tesislerinde gerçekleşti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan olağanüstü genel kurulun Divan Başkanlığını Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaret Kooperatifi ve Bölge Birliği Başkanı Yüksel Kaya, Divan Başkan Yardımcılığını Tekkiraz Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefaret Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirel, Katip üyeliği ise Ahmet Bakışkan yaptı.

Olağanüstü genel kurulda açık oylama ile yapılan seçimde Ümit Özkan kooperatif başkanlığına yeniden seçilirken, yönetim kurulu asil üyeliğine Hüseyin Çakır, Mustafa Bıyıkoğlu, Orhan Okuyan, Murat Korkmaz seçildi.

Ünye Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına yeniden seçilen Ümit Özkan yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bugününüzü bize ayırıp buraya geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Beni ve arkadaşlarımı desteklediğiniz için teşekkür ediyorum. 25 Mayıs tarihinde ahi haftası Ünye’mizde kutlanacaktır. Tüm ortaklarımızı buraya davet ediyoruz” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.