son haberler

Ünye Belediyesine Kadın Eli Değdi

Yayınlanma Tarihi: 12 Mayıs 2016 okunma

Ünye Belediyesine Kadın Eli Değdi
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar çeşitli ziyaretler amacıyla Ankara’ya giderken, Başkanlık koltuğuna Emine Sabire Dönmez vekâlet etti. Böylece Ünye Belediyesi tarihinde uzun bir arada n sonra bir bayan Ünye Belediyesinde Bir İlk 2Başkanlık koltuğuna vekâlet etmiş oldu.

Ak Parti Ünye kadın Kolları Başkanı Fatma Çalık ve yönetim kurulu üyeleri, Vekâleti alan Emine Sabire Dönmez’i makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Ziyarette açıklama yapan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Çalık; “Öncelikle bize her zaman ablalık yapan, yol gösteren Sabire hanımı bugün burada ziyaret etmek çok güzel. Biz Belediye’de, ilerde onun gibi bayanları temsil eden birinin olmasını istiyor ve diliyoruz” dedi.

Ünye Belediyesinde Bir İlk 3Belediye Başkan Vekili Emine Sabire Dönmez ise Çamyar’ın hanımlara verdiği değeri göstermesi açısından bu davranışın önemli olduğunu belirtti. Dönmez; “Öncelikle Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’a benim nezdimde bütün hanımları onurlandırdı için çok teşekkür ediyorum. Burada ben varım ama sizlerin temsilcisi olarak buradayım. Bu gerçekten çok önemli bir davranış, hanımlara verdiği değeri göstermesi açısından” dedi.

Ünye Belediyesinin yaptığı çalışmaları da anlatan Başkan Vekili Dönmez, Ünye’nin adeta şantiyeye döndüğünü belirterek, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.