son haberler

Ünye Futbol Kulübünden Malzeme Yardımı İçin Teşekkür

Yayınlanma Tarihi: 19 Nisan 2016 okunma

Ünye Futbol Kulübünden Malzeme Yardımı İçin Teşekkür
Gündem
0

Geçtiğimiz Cumartesi günü Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 90 amatör spor kulübüne yapılan malzeme yardımı ile ilgili olarak Ünye Futbol Kulübü’nden teşekkür geldi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 90 amatör spor kulübüne 6 bin adet spor malzemesi dağıtımı geçtiğimiz Cumartesi günü Ordu Atatürk Spor Salonunda Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Prof.Dr Numan Kurtulmuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı ile amatör spor kulüplerinin katılımı ile gerçekleştirilmişti.

Malzeme dağıtım törenine U-13 takımı ile birlikte katılan Ünye Futbol Kulübü’nden Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a teşekkür açıklaması yapıldı. Ünye Futbol Kulübü yönetim kurulu adına Basın Sözcüsü Muhammet Kışla yaptığı açıklamasında, Ordu ili genelinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan malzeme yardımı için başta Başkan Enver Yılmaz olmak üzere törene katılarak spor kulüpleri için destek vurgusunda bulunan Başbakan Yardımcısı Prof.  Dr. Numan  Kurtulmuş’a,  salonda yanlarına gelerek ilgilenen Milletvekilleri Oktay Çanak’a, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçıya teşekkür ettiklerini söyledi.

basınsözcüsüBasın Sözcüsü Muhammet Kışla açıklamasında; “Amatör Spor Kulüpleri olarak bir takım maddi zorluklarla boğuştuğumuz bir gerçektir. Ancak, biz Ünye Futbol Kulübü olarak kulüpleşme ve kurumsallaşma noktasında önceliğimiz iyi organize olup, maddi ve manevi anlamda kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı hedefliyoruz. Yapacağımız ciddi alt yapı çalışmalarıyla örnek bir kulüp konumuna gelerek spora hizmet etmek isteyenleri maddi ve manevi destekleriyle etrafımızda toplayacağımızdan eminiz. Ünye Futbol Kulübü kendine özgü projeleri ile Türk futboluna nitelikli sporcu yetiştirirken gerekli ilgiyi ve alakayı görecek bir cazibeye kavuşacak, sadece ilimizde değil bölgemizde hatırı sayılır bir konuma gelecektir. Bu anlamda Büyükşehir Belediyemizce yapılan malzeme desteğini önemsiyor ve başta Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. Amatör Spor Kulüplerimizin ilimizde kendilerine ifade etme noktasında var olan eksikliklerini gidererek, amaçlarını ve hedeflerini ortaya koyarak, kendilerini daha iyi anlatarak verdikleri mücadelenin değerini gerek siyasilerimizle gerekte kamuoyuyla layıkıyla paylaşarak var olan desteğin artmasını sağlayabilirler diye düşünüyorum. Diğer yandan Ordu ilimizde futbolun dip yapmasından hareketle futbolun bileşenlerini bir araya getirerek geniş katılımlı bir fikir alış verişinin yapılmasına da ihtiyacımız var. Kulüpler olarak günü birlik başarıların peşine düşmekten vazgeçip geçmişte olduğu gibi Türk futboluna yeni üst düzey isimler kazandırmanın planlarını yapmalıyız. Futbolu ancak bu şekilde sosyal ve toplumsal alanda değerli kılabilir, çocuklarımızı, gençlerimizi bilgisayar başında kontrolsüz şekilde büyüyen sosyal medya bağımlılığının ortaya çıkardığı hareketsiz yaşam unsurlarından uzaklaştırabiliriz. Büyükşehir Belediyemiz bu kadar sporcu kitlesini salonda bir araya getirdiyse verilen malzemeden öte asıl amacın sporu cazip hale getirmek olduğu da ortadadır. Bu bakımdan beğenilir veya beğenilmez yapılan bu yardımı bu desteği önemsiyor ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.