son haberler

Ünye’de Hamsi Şenliği

Yayınlanma Tarihi: 10 Aralık 2015 okunma

Ünye’de Hamsi Şenliği
Gündem
0

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Hamsi Şenliği gerçekleştirildi. Geleneksel hale gelen şenliğin bu yıl 3.sü düzenlendi. Etkinlikte hamsiye doyan öğrenciler, doyasıya eğlendi.

hamsi şöleni 2500 öğrencinin katılımı ile Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bahçesinde yapılan şenliğe; Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Ünye Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Gökhan Çoşkun,ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Şölene katılan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; ”Gençlere verdiğimiz değerin geleceğe vereceğimiz değerle ölçülür, bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Her zaman bu tür programların destekcisi olacağız” dedi.

Ünye Belediyesinin verdiği değerin farkında olduklarını söyleyen; Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ise şenliğe katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ise kültürler arası diyalogları geliştirmek  amacıyla şölenin yapıldığını belirterek “Protokolün de katılımıyla hem şehir bütünleşmesi hem de farklı kültürlerden gelen öğrencilerimizin halk oyunlarından hamsi tüketimine kadar bir arada olmaları, bizi çok mutlu ediyor, öğrencileri yetiştirmede bu tür etkinlikler çok önemli” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.