son haberler

Ünye’de Toplu Ulaşım Değişiyor, Kartlı Sistem Yolda

Yayınlanma Tarihi: 12 Ocak 2016 okunma

Ünye’de Toplu Ulaşım Değişiyor, Kartlı Sistem Yolda
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, dolmuşçuların muhtesip hakları korunmak suretiyle Altınordu, Perşembe, Fatsa ve Ünye ilçelerinde ulaşım değişikliği yapacaklarını açıkladı.

enver_yilmazordunun_limani_unye_limanidirEnver Yılmaz, Altınordu, Perşembe, Fatsa ve Ünye ilçelerinde toplu olarak ulaşım değişikliğine gidileceğini belirtti.

Kartlı sistemlerin hayata geçireceğini söyleyen Yılmaz, “İnşallah biz ulaşımın tamamına yönelik yakın bir süreçte odaların, sendikaların içerisinde olduğu alacağımız son bir karar ile birlikte şehrimizde çok radikal ulaşım ağı ve ulaşım değişikliği yapacağız. Şu anda Şoförler Cemiyeti, Dolmuşlar Kooperatifi, Minibüsçüler Kooperatifi temsilcileri ile kısmen konuştuk. Şu anda projenin altyapısını hazırlıyoruz. Şehrimizde muhtesip hakları korumak suretiyle yeni bir ulaşım ağı belirleyeceğiz. Bu projeyle birlikte de akıllı kartlar da devreye girecek. Akıllı kartlarla vatandaş hem teleferiğe binecek, hem de o kartlarla inşallah önümüzdeki günlerde hayata girecek olan ücretsiz bisiklet hatlarına binecek. Velhasıl Ordu tam bir butik büyükşehir olacak.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.