son haberler

Başkanlarından Demokrasi Dayanışması

Yayınlanma Tarihi: 27 Temmuz 2016 okunma

Başkanlarından Demokrasi Dayanışması
Gündem
0

15 Temmuz akşamı yaşanan hain darbe girişiminin ardından tüm Türkiye meydanlara akın ederken geçen 12 günde ilk gün ki iradeden hiçbir şey eksilmedi. Milli irade her geçen gün artan şekilde demokrasisine sahip çıkmaya devam ediyor.

333İlk gecenin ilk dakikalarından itibaren meydanlarda olan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, dün akşama ilçeleri ziyaret ederek demokrasi nöbetine katkıda bulundu. Başkan Çamyar, ilk olarak İkizce ilçesini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Çamyar, burada İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt’le de bir araya geldi. Başkan Çamyar ve Başkan Söğüt’ün ortak mesajı ise demokrasiydi. Milli iradeden daha üst bir irade olmayacağı mesajını veren başkanlar, milletin 15 Temmuz akşamı bunu tüm Dünya’ya en net şekilde gösterdiğini kaydettiler.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın İkizce’den sonra ki ziyaret durağı ise Çaybaşı ilçesiydi. Burada da vatandaşlarla bir araya gelen ve demokrasi mücadelesi nedeniyle teşekkür eden Çamyar, Çaybaşı Kaymakamı Fatih İzmir ve Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık’la beraber darbe girişiminin ardından geçen 12 günü değerlendirdi. Başkan Çamyar, yaşanan hain darbe girişiminin FETÖ/PDY terör örgütünün devletin her kademesine nasıl sinsice sızdığını en net şekilde gösterdiğini söyledi. Çamyar, şimdi devletimiz bu yapılanmayı tek tek deşifre ederek suçluların cezalandırılması için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi. Çamyar, Türkiye bu badireden güçlenerek çıkacaktır” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.