son haberler

Kadınlar Plajını Erkekler Bastı

Yayınlanma Tarihi: 17 Ağustos 2015 okunma

Kadınlar Plajını Erkekler Bastı
Gündem
0

2015 yaz sezonuyla birlikte gündeme gelen ve Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan kadınlar plajı, eksiklikleri olmasıyla birlikte hizmete başladı. Ancak kadınlar plajına, hizmete başladığı ilk gün erkeklerin girmesinin önlenememesi kriz oluşturdu.

10-18 saatleri arasında hizmet vermeye başlayan kadınlar plajı, eksikliklerle birlikte hizmete girdi. Gözetlemelere karşı plajın yeşil renkte perdeyle etrafı kapatılırken, bir kısımda bu perdeyle plajın kapatılmadığı ve gözetlemelere karşı açık olduğu ve bununla birlikte erkeklerin de plaja sık sık grip bayanlara rahatsızlık verdiği öğrenildi.

Erkek Güvenlik Şart
Kadınlar plajının güvenliğinde yine kadın güvenlikler sorumlu. Ancak plaj güvenliğinin sağlanmasında kadın güvenliği yetersiz. Öyle ki, zaman zaman plaja giren bazı erkekleri dışarı çıkartmakta zorlanıyorlar.

Bayanlar Göz Hapsinde
Erkeklerin kadınlar plajına verdiği rahatsızlık bununla da sınırlı değil. Denize açılan bazı kişiler, su yüzeyine yatarak plajı göz hapsine alıyor. Uyarılar ise bu konuda yetersiz. Yaşanan diyaloglar da “ben eğitimciyim sen bana karışamazsın, herhalde akşam bu plaja zarar verilmesini istiyorsunuz” gibi tepkiler olduğu iddia ediliyor.

Giriş Ücreti 2 TL
Plaj kuralların göre 7 yaş ve altı erkek çocuklar da dahil tüm bayanlar, 2 TL giriş ücreti karşılığında plajdan yararlanabiliyor. Plajda şezlong, duş kabinleri, lavabo, mescit gibi her türlü ihtiyaç karşılanabiliyor. Plajın açık olduğu ve hizmet verildiği saatler ise 10.00 ile 18.00 arası.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.