son haberler

Borsa’dan Üyelerine Nefes

Yayınlanma Tarihi: 12 Aralık 2016 okunma

Borsa’dan Üyelerine Nefes
Ekonomi
0

Ünye Ticaret Borsası, üyelerine “Nefes Kredisi” adı altında 100 bin TL’ye kadar düşük faizli kredi kullandıracak.

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin(KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla “TOBB NEFES KREDİSİ” adı altında başlatılan kredi kampanyasına ilişkin yapılan açıklamada, Bu kapsamda İlçemiz de bulunan Denizbank şubesinde imzalanan protokol gereği Borsamız tarafından kaynak ayrılarak hesap açılmış olup Ünye Ticaret Borsası üyelerimiz; başvuruları halinde kişi ya da kurum başı 100 bin TL azami sınır olmak üzere 12 ay vadeli ve eşit taksitli ödenecek, brüt faiz oranı aylık: %0,825, yıllık % 9,90 oranında olmak üzere kredi kullanabileceklerdir. Banka tarafından masraf olarak 250 TL ve Hazine Müsteşarlığının talep edeceği kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden her hangi bir masraf ve komisyon talep edilmeyecektir.

Bu krediye başvurmak için (KOBİ) statüsünde olmak ve Borsamızdan TOBB Nefes kredisi içindir ibaresi olan faaliyet belgesi almak gerekmektedir.

Kullanılacak kredi toplamı tüm üyelerimiz için 1 milyar TL olduğundan ilgilenen üyelerimizin gerekli başvuruyu yapmaları, fazla başvuru olması halinde Banka tarafından değerlendirmenin yapılacağının bilinmesi konusu tüm üyelerimize ivedi olarak duyurulur.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.