son haberler

Doubleshot Yeni Meydanda Açıldı

Yayınlanma Tarihi: 7 Ağustos 2019 okunma

Doubleshot Yeni Meydanda Açıldı
Ekonomi
0

Doubleshot Coffee’nin Ünye’deki ikinci işletmesi 15 Temmuz Meydanı’nda açtı.

İşadamı Ali Çolak tarafından hizmete sunulan Doubleshot Coffee’nin açılışına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, ÜTSO Başkanı İrfan Akar ve çok sayıda kişi katıldı.

İşletmeci Ali Çolak açılışta yaptığı konuşmada, Öncelikle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan Doubleshot Coffee işletmemizin açılışında davetime nezaket göstererek beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah işletmemiz Ünye’ye hayırlı olur ve Allah herkese Ünye’ye benim gibi yatırım yapmayı nasip etsin” dedi.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ise “Bugün Ünye için açılan yeni bir müessese için burada toplanmış bulunuyoruz. Ünye için açılan her müessese, yapılan her faaliyet bizleri mutlu ediyor. Ünye turizm ile anılan ve bilinen bir ilçedir ve hizmet sektöründe çeşitlilik, kalite son derece önemlidir. Bu anlamda açılan bu işletme Ünye turizminin canlanmasında ve hizmet vermesinin artmasına katkı sağlayacağına inanıyorum. Ben açılan bu işletmemizin ilçemize ve Ünye halkına güzel hizmetler getirmesini temenni ederek hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Doubleshot Coffee Osmanlı ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini bir arada barındırıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.