son haberler

Ünye’nin Gözdesi Hızlı İlerliyor

Yayınlanma Tarihi: 26 Eylül 2019 okunma

Ünye’nin Gözdesi Hızlı İlerliyor
Ekonomi
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Ünye’nin en çok tercih edilen alanlarından Çamlık mevkisinde  bulunan ve bölgenin en gözde projesi olarak değerlendirilen Çamlık Life inşaatı, olağandan daha hızlı ilerlemesi ile  dikkatleri üzerine çekiyor.

Gürsoylu Grup’un ustalık eseri, konut alanında örnek ve önde olan Çamlık Life, gündemdeki yerini korumaya ve konuşulmaya devam ediyor.

45 bin m2 inşaat işçiliğine ulaşan ve çeşitli sosyal donatıları ile yörenin en önde yaşam merkezi haline gelen Çamlık Life’te kaba inşaatın %70’nin tamamlandığı bilgisi basınla paylaşıldı.

Ünye’nin öncü inşaat firması Gürsoylu Grup Ali Gürsoylu&Uğur Odabaşı tarafından yapımı hızla sürdürülen Çamlık Life,  oluşturulan örnek daire  ile de, halkın beğenisine sunuldu.

Projelerle her zaman Ünye’nin gündeminde

Ünye’ye kazandırdıkları Anatolia, Anatolia Park, Akile Hanım Konakları, Doğa Park Gölevi, Uzunkum Premium ve şu anda yapımı devam eden Çamlık Life ile yine çalışmaları devam eden Vizyon Park projesi ile Gürsoylu Grup Ali Gürsoylu&Uğur Odabaşı, Ünye’nin gündeminde kalmaya devam ediyorlar.

Ustalık eseri ile gündemde

İnsanların mutlu ve huzurlu yaşayacakları yaşam alanları geliştirmeyi hedef alan Gürsoylu Grup adına açıklamalarda bulunan Uğur Odabaşı, “Ünye her alanda olduğu gibi inşaat sektöründe de en iyi sitelere ve modern dairelere sahip olmayı çok hak ediyor. Biz de plan ve projelerimizi buna göre tasarlayıp sunuyoruz.

Hızımızla gurur ve heyecan duyuyoruz

Haziran 2018 yılında yapımı başlayan ve 1 yıl gibi kısa sürede kaba inşaatı %70 tamamlanan Çamlık Life’de üretimin, beklenen sürenin altında olması bizi hem gururlandırıyor hem de heyecanlandırıyor. Bölgenin gözde projesi Çamlık Life, bir çok sitede ve bir çok dairede olmayan özelliklere sahip olma bakımında ilkleri içerisinde barındırıyor. Bu yönüyle de Çamlık Life bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı.

Her yönüyle çok farklı

Çamlık Life öncelikle müthiş bir lokasyona sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Karadeniz’in kıyısında muhteşem bir yaşam alanı. Site sakinlerinin rahatlığı için yapılan 2 katlı kapalı otopark. Merkezi ısıtma. Merkezi sıcak su. Merkezi jenaratör. Kapalı yüzme havuzlu fitnes-sauna. Çocuk oyun bahçesi. Pay ölçerli doğal gaz sistemi. Ve bunlara ilave bir çok özellikleri ile Çamlık Life daire sahiplerine sunulacaktır” dedi.

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.