son haberler

107 Yaşındaki Mehmet Yılmaz; “Tek Rakibim Kenan Sofuoğlu”

Yayınlanma Tarihi: 10 Kasım 2016 okunma

107 Yaşındaki Mehmet Yılmaz; “Tek Rakibim Kenan Sofuoğlu”
Gündem
0

İlerleyen yaşına rağmen ATV kullanan 107 yaşındaki Mehmet Yılmaz, tek rakibinin milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu olduğunu söyledi.

img_1687Ordu’nun Gölköy ilçesinde uzun yıllardan bu yana ATV olarak bilinen arazi motorunu kullanan 107 yaşındaki Mehmet Yılmaz, tek rakibinin Dünya Supersport Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu olduğunu söyledi.

Gölköy ilçesine bağlı Hassadüzü Mahallesi’ndeki evinde yalnız yaşayan Mehmet Yılmaz, gün içerisinde gitmek istediği yerlere ATV ile gidiyor, evinin ihtiyaçlarını bu şekilde karşılıyor. Arazi motorunu kullanırken gençlere adeta taş çıkartan 107 yaşındaki Mehmet Yılmaz, şaşkınlık içerisinde kendisini izleyenleri de ayağa kalkarak selamlıyor. Doğal beslendiğini, yemek seçmediğini img_1631belirten Yılmaz, kimsenin kendisi gibi ATV kullanamayacağını iddia etti ve tek rakibinin milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu olduğunu söyledi.

107 yaşında ATV kullanan Mehmet Yılmaz’ı Gölköy ilçesinde ziyaret eden Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, elini öptüğü Mehmet Amcayı tebrik etti, Allah kaza bela göstermesin temennisinde bulundu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.