son haberler

15 Temmuz Şehitlerinin Anıları AK Kütüphanede

Yayınlanma Tarihi: 4 Kasım 2016 okunma

15 Temmuz Şehitlerinin Anıları AK Kütüphanede
Gündem
0

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, AK Parti Genel Merkezi Kütüphanesi’nde 15 Temmuz Şehitleri anısına yapılan özel bölümü ziyaret etti.

FETÖ; Bin Yıllık İhanet Örgütü

AK Parti Genel Merkezinde, FETÖ’nün hain darbe girişimine kalkıştığı gece şehit olan vatandaşların eşyalarının ve biyografilerinin yer aldığı bölümü ziyaret eden Ordu Milletvekili Metin 77Gündoğdu, şehitlerin anısının yaşatılmasının çok önemli olduğunu vurguladı. Ar-Ge Başkanlığı’nın koordinasyonu ile oluşturulan bölümdeki anı defterini imzalayan Gündoğdu, imkanı olan herkesi kütüphaneyi ziyaret etmeye çağırdı. Anı defterine yazdığı notta 15 Temmuz gecesini “Bin yıllık ihanet ve işgal girişimi” olarak niteleyen Gündoğdu “İslamı istismar eden, kökü dışarıda, emperyalist dünyaya hizmet eden FETÖ’nün gerçekleştirmeye çalıştığı işgal girişimi, milletimizin iradesine çarpmış ve başarılı olamamıştır. 15 Temmuz gecesi şanlı direnişe katılan ve şehit düşen kardeşlerimizin hatıraları partimizin kütüphanesinde yaşatılmaktadır. Böylece tüm şehit ve gazilerimizi dua ve minnetle tekrar yad ediyorum. Allah milletimizi korusun ve yüceltsin.” dedi.

Kütüphane Herkese Açık

777AK Parti Genel Merkezi’ndeki kütüphanenin herkese açık olduğunu kaydeden Metin Gündoğdu, “Gayet profesyonelce hazırlanmış ve kapsamlı bir kütüphanemiz var. Araştırmalar yapmak isteyen ya da kitap ödünç almak isteyen tüm kardeşlerimiz partimizin kütüphanesini kullanabilirler.” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.