son haberler

3 Ayda 22 Bin m² Beton Döküldü

Yayınlanma Tarihi: 21 Ağustos 2015 okunma

3 Ayda 22 Bin m² Beton Döküldü
Gündem
0

Ünye Belediyesi’nin gerçekleştirdiği, belediye tarihin en büyük beton yol ihalesi kapsamında ihaleyi alan firma tarından beton yol çalışmaları tüm hızıyla devam ettiriliyor. Çalışmaların başladığı 21 Mayıs tarihinden bu yana 23 mahallede toplamda 22 bin m² beton döküldü.

“Çalışan Sayısı İki Katına Çıkarıldı”
Ünye Belediyesi’nin gerçekleştirdiği beton yol ihalesini alan NM Yapı tarafından çalışmalar tüm hızıyla devam ettiriliyor. 21 Mayıs tarihinde çalışmalara başlayan firma bugüne kadar 23 mahallede çalışmaları tamamlayarak toplamda 22 bin m² beton yol çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaları ekim ayı sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını belirten firma yetkilileri, çalışmaların zamanında bitirilmesi için ekip ve çalışan sayısını iki katına çıkardıklarını ifade etti.

Çalışmaların başladığı günden bu yana Düzköy, Saraycık, Kuşçulu, Başköy, Cevizdere, Aydıntepe, Ataköy, Hanyanı, Fatih, Çatak, Elmalık, Burunucu, Karşıyaka, Yüceler, Sofu Tepesi, Kale, Nadırlı, hayvan pazarı yanı, Günpınarı, Saylan, Düzsaylan, Güzelkale, Yavi mahallelerinde çalışmaların bitirildiği bilgisini veren yetkililer toplamda 22 bin metre karelik beton yol çalışması yaptıklarını belirterek çalışmaların yarısının tamamlandığını ifade ettiler.

23 mahallede tamamlanan beton yol çalışmalarında, her mahalleden numune alan Ünye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gerekli ölçümleri yaparak denetimleri eksiksiz gerçekleştirdi.

“Bölge İçin En Uygunu Beton Yol”
Beton yolun özellikle kış aylarının sert geçtiği bölgemizde çok daha sağlıklı ve kârlı olduğuna dikkat çeken yetkililer beton yolun ömrünün 30 yıl iken asfalt yolun ömrünün 17 yıl olduğunu belirterek iklim şartları da göz önünde bulundurulduğunda performans açısından beton yolun asfalt yola karşı üstün olduğunu ifade ettiler.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.