son haberler

5 Ay Arayla 2. Kez Kalp Krizi Geçirdi

Yayınlanma Tarihi: 5 Eylül 2016 okunma

5 Ay Arayla 2. Kez Kalp Krizi Geçirdi
Gündem
0

Gazeteci Ahmet Yenin, 5 ay arayla 2. Kez kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan ve bir süre yoğun bakımda müşahede altında tutulan Yenin, taburcu oldu.

Ünye’nin duayen gazetecilerinden Ahmet Yenin 2016 yılı mart ayında geçirdiği kalp krizinin ardından, yeniden kriz geçirince Samsun Medical Park Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakımda müşahede altına alındı.

Ünye ve Fatsa’da çeşitli gazete, radyo ve televizyon yayınlarında çalışan, ulusal ajansların temsilciliklerini de yapan gazeteci Ahmet Yenin, 26 Mart 2016 tarihinde kalp krizi geçirerek Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, yapılan ilk müdahalenin ardından ağırlaşınca Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti. Hastanede bir süre yoğun bakımda tedavisi süren Ahmet Yenin, yapılan anjiyonun ardından sağlık durumu takibe alınmış ve taburcu olmuştu.

Yaşadığı sağlık probleminin üzerinden 5 ay geçen Gazeteci Ahmet Yenin, yeniden kalp krizi geçirmesi üzerine Samsun Medical Park Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakımda müşahede altına alındı.

Bir süre yoğun bakımda müşahede altında tutulan Ahmet Yenin, ardından taburcu edildi. Evinde istirahat eden Ahmet Yenin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.