son haberler

7. Yılında Büyük İndirimler

Yayınlanma Tarihi: 11 Kasım 2016 okunma

7. Yılında Büyük İndirimler
Gündem
0

yilinda-buyuk-indirimler-3Ünye’nin Yerel Marketi Oney AVM, 7. kuruluş yıl dönümünü büyük indirimlerle kutluyor.

2010 yılında Kıncıoğlu Grup bünyesinde Büyük Cami Caddesinde faaliyetine başlayan ve ardından Gölevi Mahallesi Fakülte Karşısına 2. Şubesini açan Oney AVM, 7. Kuruluş yıldönümünde sürpriz indirimlerle müşterilerinin karşısına çıktı.

Her yıl kuruluş yıl dönümünde müşterilerine büyük indirim fırsatları sunan Oney AVM, 7. Kuruluş yıldönümünde de yüzlerce üründe büyük indirimler sunuyor. ) Kasım’da başlayan ve 13 Kasım tarihine kadar devam edecek olan indirimli ürünler arasında Gıda’dan, temizlik ürünlerine, kozmetikten sebze ve meyveye kadar yüzlerce üründe indirim uyguluyor.

yilinda-buyuk-indirimler-17. Kuruluş yıldönümünde müşterilerine önemli bir fırsat sunduklarını belirten mağaza müdürü Ali Kıncıoğlu, “Zaman zaman farklı ürün gruplarında yaptığımız indirimli satışların yanı sıra her yıl kuruluş yıldönümümüzde de daha büyük ve daha çok çeşit üründe indirim günleri uyguluyoruz. 5 gün süre ile yüzlerce çeşit ürünü çok uygun fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz. Tüm Ünye halkının bu indirim günlerinden ve fırsatından yararlanmaya bekliyoruz” dedi.

yilinda-buyuk-indirimler-2

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.