son haberler

Ahmet Hoca, Derdine Derman Oldu

Yayınlanma Tarihi: 30 Eylül 2016 okunma

Ahmet Hoca, Derdine Derman Oldu
Gündem
0

Belinde kanal daralması, bel kayması ve fıtık nedeniyle uzun süredir acı çeken 75 yaşındaki Fethiye Bıyıkoğlu, “Ağrılarımla çaresizce baş başa kaldığım bir anda doktorum ve artık bir evladım olan Ahmet hoca bana derman oldu” dedi.

Birçok merkeze başvurduğunu ve belinde kanal daralması, bel kayması ve fıtıklar tespit edildiğini söyleyen 75 yaşındaki Fethiye Bıyıkoğlu, kime gittiysem ameliyat olmam gerektiğini söylediklerini ifade etti.

Dayanılmaz ağrılarından kurtulmak için ameliyat olmaktan kaçmadığını ancak ameliyat etmedikleri için ağrılarıyla yaşamaya başladığını belirten Fethiye nine son olarak çocukları ile birlikte Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Eroğlu’na başvurduğunu belirtti.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Eroğlu tarafından ameliyatının gerçekleştirildiğini ve sağlığının çok iyi olduğunu, ameliyat öncesine göre tarif edilemeyecek rahatlıkla ve sağlıkta olduğunu belirten 75 yaşındaki Fethiye Bıyıkoğlu, kendisini bu yaşta ağrılarından kurtaran ve yeniden yürümesine, ayağa kalkmasına vesile olan doktoruna teşekkür etti.

“Ameliyattan sonra da hastalarını bir an olsun yalnız bırakmayan ve ilgisini esirgemeyen doktoruma sonsuz teşekkür ediyorum” diyen Fethiye nine, bir evladım da doktorum Ahmet Eroğlu’dur. Allah ona güç, kuvvet, sağlıklı uzun ömürler versin” dedi.

75 yaşındaki Fethiye Bıyıkoğlu, ailesinin ve kendisinin Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi yönetimi ve çalışanlarına da sonsuz minnettar olduğuna değinirken, göstermiş oldukları ilgi, hizmet ve hoşgörüden dolayı sonsuz teşekkür dileklerini iletti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.