son haberler

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün’den Kandil mesajı

Yayınlanma Tarihi: 22 Aralık 2015 okunma

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün’den Kandil mesajı
Gündem
0

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin Mevlit kandilini kutladı.

Başkan Ergün mesajında, Mevlid Kandili’nin tüm insanlığa ve İslam dünyasına barış, adalet ve huzurlar getirmesini temenni ederek, ” Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV ‘in dünyayı şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur.

Ergün; Efendimiz (SAV)’in, insanlığın yaşadığı en buhranlı ve karanlık dönemde dünyayı şereflendirerek, aydınlık çağın yaşanmasına vesile olduğu günün yıldönümü olarak kutlanan Mevlit Kandili’nin ülkemizden başlayarak tüm İslam coğrafyasında ve tüm dünyada şefkat, sevgi, hoşgörü, adalet ve huzur  ikliminin hakim olmasına vesile olmasını diliyorum. İnşallah bu mübarek gece, ülke ve İslam dünyası olarak içerisinde yaşadığımız sıkıntılı, karanlık, gözyaşı ve hüzünle dolu günlerin sona ermesine vesile olur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve hemşerilerimin Mevlid Kandili’ni kutluyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.