son haberler

Ak Parti Ünye’de Temayül Yapıyor

Yayınlanma Tarihi: 26 Şubat 2018 okunma

Ak Parti Ünye’de Temayül Yapıyor
Gündem
0

Adalet ve Kalkınma Partisi Ünye İlçe Başkanlığında partililer temayül için sandık başına geçti.

Geçtiğimiz günlerde Altınordu’da, bu sabah ise Fatsa’da yapılan Temayül yoklaması bugün de Ünye’de yapıldı. Temayül için İl Koordinatörü Nevşehir Eski Milletvekili Rıdvan Köybaşı Ünye’ye gelirken yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle başkanları olmak üzere yaklaşık 200 kişi başkan adaylığı için oy kullanacak.

Oylama önceks bir açıklama yapan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, “Daha önce Altınordu’da, Bu sabah Fatsa’da ve bugün de Ünye’de temayül yoklamasını yapıyoruz. genel Merkezimizin uygun gördüğü yöntem ve bizlere iletti, biz de hazırlığımızı yaptık. Arkadaşlarımız adaylığını açıklayacak. Yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve mahalle başkanlarımız olmak üzere yaklaşık 200 kişi oy kullanacak. İnşallah Ünyemize, Ordumuza ve memleketimize hayırlı uğurlu olur. Buradan çıkan sonuçla genel merkezimiz bir kan değişikliği yapabilir veya yapmayabilir. Burada aday olacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yapılacak oylamanın ardından sonuçlar genel merkeze gidecek ve genel merkez Ünye’nin adayını açıklayacak.

Seçim 12 Mart’ta

Öte yandan Ünye’de yapılacak kongrenin ise tarihinin değiştiği daha önce açıklanmıştı. Kongrenin yapılacağı yerinde değiştiği öğrenilirken kongrenin 12 Mart 2018 Pazartesi günü yapılacağı kaydedildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.