son haberler

Akkuş İle Niksar Arasında Gönül Köprüsü Kuruluyor

Yayınlanma Tarihi: 26 Kasım 2015 okunma

Akkuş İle Niksar Arasında Gönül Köprüsü Kuruluyor
Gündem
0

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Akkuş İle Niksar Arasında Gönül Köprüsü Kuruluyor 2Ziyarette bir birine komşu olan Akkuş ve Niksar’ın birlikte projeler konusunda ortak bir yol çizmesi temennisinde bulunan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Akkuş ve Niksar arasında bir gönül köprüsü kurmak istediklerini söyledi.

Başkan Demirci, “Akkuş ile Niksar mazileri çok eskilere dayanan komşu iki ilçe. Bu iki ilçe arasında akrabalık ve kültürel bağlar var. Bu bağlarımızı daha da ilerletme, aynı coğrafyayı paylaşan iki ilçe olarak ortak çalışmalar yapmak her iki ilçenin de menfaatine olacaktır” dedi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise, “Akkuş bizler için çok önemli bir ilçe. İlçemizde yaşayan çok sayıda Akkuşlu hemşerimiz var. Akkuş ilçemizle ortaklaşa her işe varız. Bizler bu gönül köprüsünün temellerini tüm hemşerilerimiz ile atmaya hazırız” diyerek ziyaretlerinden dolayı Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’ye teşekkür etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.