son haberler

Akkuş’ta Çöp Sorunu Tarihe Gömüldü

Yayınlanma Tarihi: 10 Kasım 2016 okunma

Akkuş’ta Çöp Sorunu Tarihe Gömüldü
Gündem
0

Akkuş Belediyesi’nde makamı devraldığı günden buyana ilçenin kangren olmuş birçok sorununu çözen Belediye Başkanı İsa Demirci seçim vaatlerinden bir tanesi olan çöp sorununu da çözdü. İlçe merkezine yapılan çöp toplama istasyonuyla çöpler artık doğaya terk edilmeyecek.

akkusta-cop-sorunu-tarihe-gomuldu-1Tamamlanan çöp toplama istasyonunda incelemelerde bulunan Başkan Demirci, “Belediye başkanlığına aday olduğumuzda Akkuş halkına vaatlerimiz vardı, bunlardan bir tanesi de, çöp sorununu çözeceğiz, çöpü Akkuş’tan kaldıracağız sözüydü. Akkuş’ta yıllardır vahşi depolamayla çözülmüş olan çöp sorunu bu günden itibaren inşaatını bitirdiğimiz çöp toplama istasyonu aracılığıyla çözülmüş oldu. İlçe merkezimizden ve çevre mahallelerden toplanan çöpler buraya gelecek ve buradan ayrıştırma merkezine gönderilecek. Bu günden sonra Akkuş’ta vahşi depolamaya son veriyoruz. Bu şekilde temiz bir çevre, temiz ve yeşil bir Akkuş sözümüzü tutmuş oluyoruz” dedi.

akkusta-cop-sorunu-tarihe-gomuldu-2Sırada Salman, Seferli Ve Akpınar Var

Salman, Seferli, Akpınar ve arkalarındaki mahalleler içinde aynı sitemi yapacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Demirci,”Çöp toplama istasyonumuz sadece Akkuş’la sınırlı kalmayacak. Salman, Seferli ve Akpınar bölgesine de aynı tesisi yaparak o bölgede de vahşi depolamayı kısa zamanda bitirmiş olacağız. Bu iki tesisle birlikte Akkuş’ta çöpü tarihe gömmüş olacağız. Bir vaadimizi daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.