son haberler

Akkuş’ta Tarihi Bir Gün Kızılelma-Çayıralan Sıcak Asfaltla Tanıştı

Yayınlanma Tarihi: 9 Kasım 2016 okunma

Akkuş’ta Tarihi Bir Gün  Kızılelma-Çayıralan Sıcak Asfaltla Tanıştı
Gündem
0

Yıllardır yaşadığı yol mağduriyeti, Ordu’nun büyükşehir olmasıyla son bulmaya başlayan Akkuş İlçesi tarihi günlerinden birine daha tanıklık etti. İlçe, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz akkusta-tarihi-bir-gunile Belediye Başkanı İsa Demirci’nin el ele vermesiyle adeta kabuğunu kırmaya başladı. Büyükşehir belediyesinin yaptığı 752 km’lik sıcak asfalt ihalesinden 84 km’lik yol yapılacak olan Akkuş İlçesi’nde ilk sıcak asfalt çalışması Kızılelma-Çayıralan Grup Yolu’nda başladı.

İlk asfalt dökülürken Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila ile Belediye Başkanı İsa Demirci vatandaşların sevincine ortak oldular.

Akkuş’un, tarihi günlerden birine tanıklık ettiğini ifade eden Belediye Başkanı İsa Demirci, “Büyükşehir belediyemizin grup yollarında yaptığı sıcak asfaltlardan ilki Kızılelma-Çayıralan Grup Yolu’nda başladı, ilçemize hayırlı olsun. Sıcak asfalt, uzun yıllar bu mahallelerimizde yol sorununun konuşulmasına son verecek. Büyükşehir belediyemizin yaptığı 752 km’lik sıcak asfalt ihalesinin 84 km’lik kısmını Akkuş İlçemiz aldı, ilk sıcak asfaltla buluşma bugün oldu. Sıcak asfalt yapılacak olan diğer mahallerimizde altyapı çalışmaları devam etmekte, burada altyapı çalışmaları tamamlanıp sıcak asfalta başlandı. Hemşerilerimizi güzel, kaliteli ve konforlu hizmetler bekliyor. İlçemizde son iki buçuk yılda hem merkezi idare hem yerel yönetimler bakımından akkusta-tarihi-bir-gun-2ciddi yatırımlar oluyor. Gerek büyükşehir belediyemizin yol, su ve kanalizasyon altyapısı yarımları gerekse ilçe belediyesinin yatırımları, bunları üst üste koyduğumuz zaman bizleri ve hemşerilerimizi mutlu ediyor. Son olarak, yapılan bu sıcak asfalt ve tüm çalışmalar için büyükşehir belediye başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a ve tüm emeği geçenlere Akkuş halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir belediyesinin avantajlarının birine şahit olduklarını ifade eden Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, “Bu güzel çalışmanın mutluluğunu vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Uzun vadeli kalıcı yollar için sıcak asfalt gerekiyordu ve bu gerçekleştirilmeye başlandı. Sahildeki iller ve ilçeler gibi buralarda yaşayan insanlarda sıcak asfaltı sonuna kadar hak ediyor, bunu da büyükşehir belediyemiz yerine getiriyor, getirmeye de devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Sıcak asfalttan dolayı yaşadıkları mutluluk yüzlerinden okunan vatandaşlar ise Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’ye yapılan çalışmadan dolayı teşekkür ettiler.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.