son haberler

Altınordu Belediyesinin Projeleri Bir Bir Hayata Geçiyor

Yayınlanma Tarihi: 15 Kasım 2016 okunma

Altınordu Belediyesinin Projeleri Bir Bir Hayata Geçiyor
Gündem
0

Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan ve DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından finanse edilen “Kivi Soğuk Hava Deposu” ile “Yumurta Paketleme Entegre Tesisi” projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

????????????????????????????????????Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Akçatepe Mahallesinde yapımı devam eden Yumurta Entegre Tesisi ve Kayabaşı mahallesindeki Soğuk Hava Deposu inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Tekintaş’a incelemelerinde Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri eşlik ederken, yürütülen çalışma hakkında müteahhit firma yetkililerden bilgi aldı.

Kivi Soğuk Hava Deposu” ile “Yumurta Paketleme EntegreTesisi’nin üreticilere önemli katkılar sunacağının altını çizen Başkan Engin Tekintaş “ Öncelikle Belediye olarak üreticilerimizin her zaman yanında ve üreticilerimizin destekleyicisiyiz. Belediyemiz tarafından hazırlanan ve DOKAP tarafından finanse edilerek ihalesi yapılan Kivi Soğuk Hava Deposu” ile “Yumurta Paketleme Tesisi” projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Depolama tesisi sadece kivi üzerine değil ihtiyaç duyulduğu zaman bölgemizde bulunan diğer ürünlerin de depolamanın yapılabileceği bir tesis konumunda olacak. Toplam 800 ton kapasiteli tesisimiz

 

bitirildiğinde ilimizin ve ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek seviyede olacaktır” diye konuştu.

” 1 MİLYON 350 BİN TL’LİK BİR PROJE”

Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan ve DOKAP tarafından finanse edilen “Kivi Soğuk Hava Deposu” ile “Yumurta

paketleme entegre tesisi” toplam maliyetinin 1 Milyon 350 Bin TL olduğunu ifade eden Başkan Engin Tekintaş “yumurta paketleme entegre tesisini Akçatepe mahallemiz de toplam 2 Bin 140 metrekarelik bir alana inşa ediliyor. Diğer yandan Kivi Soğuk hava deposu ise Kayabaşı mahallemize 5 dönüm arazi üzerine ve

DCIM100MEDIADJI_0076.JPG

DCIM100MEDIADJI_0076.JPG

800 ton kivi depolama kapasiteli olarak inşa ediliyor. İki projemizde üreticilerimiz için önemli projeler. Belediye olarak bu projelerimizi biran önce hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.