son haberler

AVKON’DAN İSRAİL’E KINAMA…

Yayınlanma Tarihi: 20 Ekim 2023 okunma

AVKON’DAN İSRAİL’E KINAMA…
Gündem
0

İSRAİL’İ KINADIKLARINI AÇIKLAYAN AVKON GENEL BAŞKANI ŞAKİR GÜREL; “MAZLUMDAN YANA, ZALİME KARŞIYIZ”

AVKON Genel Başkanı Şakir Gürel, İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü vahşet, yıkım ve soykırımı kınadıklarını, Filistin halkının yanında olduklarını açıkladı.

Genel Başkan Şakir Gürel; “Gazze’de yaşanan acı ve felaketi tüm dünya bilmekte ve görmektedir. Elektrik yok, su yok, yiyecek yok; insanlar temel yaşam haklarından mahrum bırakılmış durumda. Filistin halkı, 75 yıldan uzun bir süredir zulüm altında inlemekte, soykırıma maruz kalmaktadır. İsrail’in son saldırılarında hayatını kaybeden sivil kadın ve çocuk sayısının artmasından ayrıca endişe duyuyoruz. Filistin halkının meşru mücadelesini destekliyor, Gazze’de yaşanan vahşeti, bu vahşeti uygulayan İsrail’i kınıyoruz. Bu acımasız saldırılara karşı durmayı, mazlumları desteklemeyi ve zulme karşı sesimizi yükseltmeyi bir görev olarak kabul ediyoruz. Zulüm kimden gelirse gelsin, nereden yönelirse yönelsin; biz mazlumun yanında yer almayı, zalime karşı gelmeyi bir görev biliyoruz” dedi.

Genel Başkan Gürel ayrıca, AVKON olarak, zor şarlarda görev yapan meslektaşlarımızın, israil tarafından engellenmelerini, zor durumda bırakılmalarını da kınadıklarını belirterek; “Meslektaşlarımızın yanındayız ve her zaman da yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz” dedi.

HABER: Mehmet Emin Danış

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.