son haberler

Başkan Çamyar; “30 Ağustos Türk Milleti İçin Onur Ve Gurur Günüdür”

Yayınlanma Tarihi: 30 Ağustos 2016 okunma

Başkan Çamyar; “30 Ağustos Türk Milleti İçin Onur Ve Gurur Günüdür”
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

30 Ağustos’un vatanımızı işgal edenlere karşı, milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde verdiği eşsiz kurtuluş destanının adı olduğunu belirten Başkan Çamyar, mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos Türk milleti için onur ve gurur günüdür. Bugün, işgal altından bulunan bir milletin yokluklara rağmen, bağımsız ve hür yaşama kararlılığını, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini tüm dünyaya gösterdiği büyük zaferin 94. Yıl dönümüdür. Bu eşsiz zaferin tek kaynağı birbirine kenetlenmiş bir milletin vatanına, özgürlüğüne, değerlerine olan aşkı ve inancıdır.

Bu millet, tarih boyunca karşılaştığı zorlukları birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla inanç ve kararlılıkla aşarak gücünü ortaya koymayı bilmiştir. Tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimiz, ülkesini tehdit altında gördüğünde dün olduğu gibi bugün de tehditleri bertaraf etmiş, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, ülkesi için çekinmeden canını siper edeceğini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden istiklâl kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor; kahraman ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.