son haberler

Başkan Çamyar, Bayramda Çocukları Unutmadı

Yayınlanma Tarihi: 15 Temmuz 2015 okunma

Başkan Çamyar, Bayramda Çocukları Unutmadı
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Sabancı Çocuk Sevgi Evlerinde kalan çocukları her bayram olduğu gibi bu bayramda da unutmadı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yuvada yaptığı açıklamada; “Bayramlar, çocukların başlarının ve gönüllerinin okşandığı, büyüklerin ellerinin öpüldüğü, dargınların barıştığı müstesna günlerimizden bir tanesidir. Bu yüzden Sabancı Çocuk Yuvamızda olmaktan ve onların mutluluklarına ortak olmaktan son derece mutluyuz. Sabancı Çocuk Yuvasında toplam 107 çocuğumuz var. Kendi ailelerinden geri kalmayacak bir sevgiyi burada bulma noktasında devletimiz gayret sarf ediyor. Ancak buradaki çocuklarımızın her birinin gönüllerinin ve başlarının okşanmaya, sıcak bir şekilde karşılıklı bir şekilde iletişim kurmaya da ihtiyaçları var.

baskan_camyar_bayramda_cocuklari_unutmadi (2)Ben tüm Ünyeli hemşerilerimizi zaman zaman boş vakitlerinde çocuklarımızla ilgilenmeye hatta idare ile iletişime geçmek suretiyle onları alıp bir sinemaya, yemeğe götürmeleri noktalarında gayret sarf etmelerini bayram vesilesi ile bir kez daha istirham ediyorum. Çocuklar bizim her şeyimiz, onlar bizim geleceğimiz ve o geleceğimize ne kadar sahip çıkarsak sağlıklı nesiller büyüyebilme noktasında geleceğe umutla bakabiliriz. Tüm çocuklarımızın bayramını kutlarken, yaşlılarımızın ellerinden öpüyorum” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar daha sonra Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcısı Murat Ocak ile beraber çocuklara çeşitli hediyeler vererek yuvadan ayrıldı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.