son haberler

Başkan Çamyar, Sözünü Tuttu

Yayınlanma Tarihi: 8 Ağustos 2015 okunma

Başkan Çamyar, Sözünü Tuttu
Gündem
0

30 Mart yerel seçimleri öncesi Nuriye Mahallesi sakinleri tarafından talep edilen dolmuş yolu için söz veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, verdiği sözü yerine getirdi. Yolun asfaltlanması ile birlikte Nuriye Mahallesi’nin dolmuş çilesi de sona erecek.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde kendisine gelen talep üzerine Nuriye Mahallesi sakinlerine verdiği sözü tuttu.  Göreve geldikten hemen sonra yolla ilgili altyapı çalışmalarını başlatan Başkan Çamyar, altyapı çalışmalarının ardından karayolları tarafından dökülmeye başlayan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

nuriye mahallesi asfaltlama 2 450 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğindeki yol ile ilgili bilgiler veren Başkan Çamyar, “Nuriye Mahallemiz, özellikle çevre yolumuzun yapılmasından sonra bağlantının güçlüğü açısından sıkıntı çeken bir mahallemizdi. Başta muhtarımız olmak üzere mahalle sakinlerimiz sık sık bizlere gelerek özellikle dolmuş girişi ve çıkışı ile ilgili, çocuklarımızın okula gidiş gelişi ile ilgili sıkıntı çektiklerini bizlere ifade etmişlerdi. Daha önce burada karayolundan atlayarak karşı tarafa geçişler yapılıyordu.  Bu durum beraberinde ciddi riskler de doğuruyordu. Bizlerde buradaki problemin çözüleceği sözünü kendilerini vermiştik. Dolayısıyla hem karayolları bölge müdürlüğümüzle hem de işi yapan firmamızla yapmış olduğumuz görüşmeler çerçevesinde altyapısı hazırlandı ve sıcak asfaltı dökülmeye devam ediyor.  Bizlerde vermiş olduğumuz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Çalışmayı yürüten tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Nuriye Mahallesi Muhtarı Güntekin Çiloğlu ise çevre yolunun açılmasından sonra mahalle girişlerinin kapandığını, bu yolun yapılması ile bu sorunun ortadan kalktığını ve mahalleden dolmuş hattı geçmesinin önünün açıldığını ifade ederek Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a teşekkür etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.