son haberler

Başkan, Sağladığı İstihdamdan Dolayı Maydenim Tekstili Kutladı

Yayınlanma Tarihi: 26 Ekim 2016 okunma

Başkan, Sağladığı İstihdamdan Dolayı Maydenim Tekstili Kutladı
Gündem
0

dsc_4155Ünye’de faaliyet gösteren ve önemli markalara fason üretim yapan Maydenim firmasını ziyaret eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, hem çalışma ortamını inceledi hem de çalışanlarla sohbet etti.

Ünye’de Aralık 2014 yılında kurulan ve şu an bünyesinde yaklaşık 450 kişi çalışan tekstil fabrikası Maydenim, bölgede istihdama da önemli katkı sağlıyor. Fabrikayı ziyaret eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Fabrika Müdürü Muhittin Işık’tan bilgi aldı.

Kurulduğu günden bu yana yurtdışında birçok önemli markaya fason üretim yapan fabrikada yaklaşık 450 kişi üretim gerçekleştiriyor. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ziyareti sırasında çalışanlarla bol bol sohbet etti. Fabrikada ki üretim hatlarını tek tek gezen ve çalışanlarla sohbet eden Başkan Çamyar, üretim aşamalarını yerinde gördü.

dsc_4175Fabrikada ki incelemelerinin ardından yemekhanede yine işçilerle buluşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, onlarla birlikte yemek yedi.

Ziyaretin ardından fabrika müdürü Muhittin Işık, Başkan Çamyar’a teşekkür ederken, Başkan Çamyar’da istihdam konusunda bu tip yatırımların önemini vurguladı. Organize sanayi bölgesinin hayata geçmesini beklediklerini belirten fabrika müdürü Muhittin Işık, organize sanayi Bölgesi ile birlikte kapasite artırımına gideceklerini söyledi. Başkan Çamyar’da Organize Sanayi Bölgesinin faaliyete geçmesi ile birlikte Ünye’de istihdam konusunda açık kalmayacağını belirtti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.