son haberler

“Bayramlar, İnsanı İnsan Yapan Değerlerin Yaşandığı Günlerdir”

Yayınlanma Tarihi: 16 Temmuz 2015 okunma

“Bayramlar, İnsanı İnsan Yapan Değerlerin Yaşandığı Günlerdir”
Gündem
0

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ramazan Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayımladı.

Balkanlıoğlu mesajında; “Vali Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazanı hep beraber idrak etmenin ve bir Bayrama daha Milletçe ulaşmanın sevinci içindeyiz.

Bayramlar insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, halkımızın tek yürek olduğu birlik – beraberlik, sevgi –saygı değerlerinin had safhada yaşandığı günlerimizin başında gelmektedir.

Bayram günleri Milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günlerdir. Ülke olarak birbirimize olan sevgimizin perçinlendiği bugünde aile ve akrabalarımızın yanı sıra Şehit ailelerimiz, gazilerimiz, komşularımız ve yaşlılarımız unutulmamalıdır.

Birlik beraberlik, bütünleşme zamanı olan bugünde dünyanın muhtelif bölgelerinde Müslüman ve Türk kardeşlerimizin gördüğü eziyetler bizi ziyadesi ile sarsmıştır. Bu Ramazan Bayramının dünyanın her yerinde zulme uğrayan kardeşlerimizin felahına bir vesile olmasını diliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ordulu hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, Bayramın başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere İslam alemi ve insanlık için hakiki anlamda bir bayram sevincine dönüşmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.