son haberler

BİK Şube Müdürü Çetin Oranlı, Tokat’a Tayin Oldu

Yayınlanma Tarihi: 1 Ağustos 2016 okunma

BİK Şube Müdürü Çetin Oranlı, Tokat’a Tayin Oldu
Gündem
0

Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Çetin Oranlı, kurumun yaptığı rotasyon çerçevesinde BİK Tokat Şube Müdürlüğü’ne atandı. Çetin’in tayini ile boşalan BİK Ordu Şube Müdürlüğü’ne Murat Yürekli atandı.

Basın İlan Kurumu(BİK)’nun uyguladığı rotasyonda tayinler açıklandı. Buna göre, yaklaşık 4,5 yıldır Ordu Şube Müdürü olarak görev yapan Çetin Oranlı, BİK Tokat Şube Müdürlüğü’ne atandı. Oranlı’nın Ağustos ayı içinde Ordu’dan ayrılarak Tokat’ta ki, yeni görev yerinde şube müdürü olarak göreve başlayacak.

9157Öte yandan Çetin Oranlı’nın Tokat’a tayin olması ile boşalan BİK Ordu Şube Müdürlüğü’ne Elazığ BİK Şube Müdürü Murat Yürekli atandı.

Çetin Oranlı, Tokat BİK Şube Müdürlüğü’ne tayin olması nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ordu’da ki görev süresi içinde en büyük kazancının çok değerli dostlar edinmek olduğunu belirtti.

Oranlı; “Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu’nun yaptığı rotasyon çerçevesinde yaklaşık 4,5 yıldır yürüttüğüm Ordu Şube Müdürlüğünden Tokat Şube Müdürlüğüne atandım. Bu zaman zarfında acı-tatlı pek çok şey yaşadık. Görev sürem boyunca pek çok değerli dost edinmek benim için en önemli kazanç olmuştur. Memleketim Ordu ve buradaki dostlarımız-hemşerilerimizle muhabbetimiz bâkidir. Allah kısmet ederse, önümüzdeki hafta içerisinde yeni görev yerim Tokat’ta mesaiye başlayacağım. Tokat’ta bir dostunuzun olduğunu unutmayın. Bilmeden, istemeden kırdığım arkadaşlarımız var ise hakkını helal etsin. Benim hakkım geçmiş ise helal ediyorum. Aynı zaman dilimi içerisinde Ordu’da göreve başlayacak olan değerli arkadaşım Basın İlan Kurumu Elazığ Şube Müdürü Murat Yürekli’ye de başarılar diliyorum. Hepimiz için hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.