son haberler

Bir Fotoğraf Projesinde A’dan Z’ye Söyleşi…

Yayınlanma Tarihi: 18 Ağustos 2015 okunma

Bir Fotoğraf Projesinde A’dan Z’ye Söyleşi…
Gündem
0

KİEDDER-Işığı Arayanlar Ünye Fotoğraf Topluluğu, yeni dönem öncesi ‘Türkiye’de İşçi Olmak’ ve “Bir Fotoğraf Projesinde A’dan Z’ye” başlıklı söyleşi düzenledi.

bir_fotgraf_projesinde_adan_zye_soylesi (2)Ünye Ticaret Borsası Salonu’nda düzenlenen söyleşiye AFİAP Ünvanlı Tuğba Kırallı, Gazeteci Yazar Gülşen İşeri ve AFP Foto Muhabiri Gürcan Öztürk katılarak sunum yaptı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan KİEDDER-Işığı Arayanlar Ünye Fotoğraf Topluluğu eğitmeni İbrahim Arslan; “KİEDDER-Işığı Arayanlar Ünye Fotoğraf Topluluğu olarak yeni dönemimize üç değerli isimle bir arada harika bir söyleşi ve sunumla başladık. ‘Türkiye’de İşçi Olmak’ projesinin mevsimlik işçiler ayağında Ünye’de misafir ettiğimiz Tuğba Kırallı (AFİAP), Gülşen İşeri (Gazeteci, Yazar) ve Gürcan Öztürk (AFP Foto Muhabiri, Belgesel Fotoğrafçısı) bizleri kırmayarak “Bir Fotoğraf Projesinde A’dan Z’ye” başlıklı söyleşi ve fotoğraf sunumlarıyla bizimleydi. Soru cevap şeklinde uzun soluklu bir söyleşiyi tamamladık. Misafirlerimize, Ünye Ticaret Borsasına ve Işığı Arayanlar Ünye Fotoğraf Topluluğu üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.