son haberler

BİSİKLET TUTKUNLARI ORDU’DA BULUŞUYOR!

Yayınlanma Tarihi: 26 Temmuz 2023 okunma

BİSİKLET TUTKUNLARI ORDU’DA BULUŞUYOR!
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in “3 ay değil 12 ay Ordu” sloganlı hedefi doğrultusunda şehir son yıllarda artan festivallerle adından sıkça söz ettiriyor. Her hafta bir festivalin düzenlendiği kent, şimdi de bisiklet tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TIEBFest Bisiklet Festivalleri Organizasyon Komitesi ortaklığında 27- 30 Temmuz 2023 tarihlerinde 2. Geleneksel Ordu Bisiklet Festivali düzenlenecek.

Bisikletin bir yaşam tarzı olduğunu motorlu taşıt sürücülerine toplu sürüşle gösterebilmek ve farklı destinasyon alanlarını keşfetmek amacıyla düzenlenecek olan festival kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleri ile Gülyalı ilçesinde Ordu-Giresun Havalimanı yanında inşa edilerek şehre kazandırılan Ordu Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanı bu yıl ikinci defa bisiklet tutkunlarını ağırlayacak.

TIEBFest Bisiklet Festivalleri Organizasyon komitesi ortaklığında 27 Temmuz Perşembe ve 30 Temmuz Pazartesi günleri arasında 3 gece 4 gün yapılacak olan festivale 32 ilden 200’ü aşkın bisiklet tutkunu katılacak.

Bisiklet tutkunları festivalin 3’üncü gününde Ordu yaylalarına pedal çevirecek ve Çambaşı Yaylası ile Topçam güzergâhında sürüş yaparak Ordu’nun güzelliklerini görme fırsatı yakalayacak. Festival Boztepe sürüşü ile sona erecek. (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.