son haberler

Boş Buldukları Yere Reklam Tabelası Kuruyorlar

Yayınlanma Tarihi: 11 Ağustos 2015 okunma

Boş Buldukları Yere Reklam Tabelası Kuruyorlar
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilerek özel bir firmaya devredilen reklam tabelaları, sıklığı ile tepki çekiyor. “Her bulunan boş yere reklam tabelası kuruluyor” diyen Ünyeliler, şehrin siluetinin bozulduğunu belirtiyorlar.

Ordu Büyükşehir Belediyesi yetkisinde bulunan cadde reklam tabelaları, çokluğu ile dikkat çekiyor. Bu yıl Büyükşehir Belediyesi’nin 10 yıllığına ihale ettiği cadde ve sokaklardaki reklam panoları ve Bilbaordlar hızlı bir şekilde şehrin muhtelif cadde ve sokaklarına yerleştirildi.

bos_bulduklari_yere_reklam_tabelasi_kuruyorlar (2)Daha önceden planlanan yerlere yerleştirilen reklam tabelalarına son günlerde yenileri eklendi. İlk kurulduğunda sayısı ve konumları ile beğeni toplayan reklam tabelaları, son günlerde sayısının arttırılması ile tepki çekiyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin her bulduğu boş yere reklam tabelası yerleştirdiğinden yakınan Ünyeliler, “Tabelanın da tahammülün de bir sınırı var. İlk konulduğunda şehre modern bir görüntü kazandıran tabelalara son günlerde yenileri eklenmeye başladı. Cadde ve sokaklarda adeta mantar gibi tabela bitmeye başladı. Olur olmaz yere boş diye reklam tabelası konuluyor. Bu tabelaların sayısı arttıkça şehir silueti de bozuluyor. Birileri çok para kazanacak diye Ünye’nin tabela çöplüğüne dönüştürülmesi doğru değil” dediler.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.