son haberler

Çatı Yangını Korkuttu !

Yayınlanma Tarihi: 12 Ocak 2016 okunma

Çatı Yangını Korkuttu !
Gündem
0

Ünye’de 5 katlı binanın çatı katında çıkan yangın korku ve paniğe sebep oldu. İtfaiyenin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürülen yangında maddi hasar oluştu.

Çatı Yangını Korkuttu ! 2Yangın, Atatürk Mahallesi Çakırtepe Mevki Kız Yurdu 2. Sokak Birlik Apartmanının çatısında Saat:13.40.’ta çıktı. Bacanın temizlenmemesi sonucu çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede çatıya sıçradı. Alev ve dumanların sardığı yangına Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri kısa sürede müdahale etti. 4 araçla birden müdahale edilen yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Çatı Yangını Korkuttu !Çatı katının boş olması nedeniyle yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken çatı katında maddi hasar meydana geldi.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme sürüyor.

Bacalarınızı Mutlaka Temizletin

İtfaiye ekiplerinin kısa sürede kontrol altına aldığı ve ardından söndürdüğü yangının temizlenmeyen bacadan çıktığını tahmin ettiklerini belirten itfaiye ekipleri, bacaların her yıl periyodik olarak temizlenmesi gerektiğine işaret ederek, temizlenmeyen bacalar yangına ve zehirlenmelere yol açmakta. Bu nedenle bacaların mutlaka her yıl temizlenmesi büyük önem arz ediyor” dediler.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.