son haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Heykelini Diktirmiyor

Yayınlanma Tarihi: 16 Haziran 2023 okunma

Cumhurbaşkanı Erdoğan Heykelini Diktirmiyor
Gündem
0

Seçimlerden önce “PKK ile çözüm sürecinde kirli pazarlıklar yapan, FETÖ ile kol kola yürüyen, milleti açlıkla imtihan eden RTE, seçimi bir kez daha kazanırsa Bolu’nun en görünür yerine devasa bir heykelini dikeceğim” diye bir tweet atan ve partisi kaybettiği için sözünü tutmak üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muvafakatname isteyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talebi reddedildi.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Geçtiğimiz gün sözümü tutabilmek için Sayın Cumhurbaşkanı’ndan muvafakat istedim. Bugün cevap geldi. Sayın Cumhurbaşkanı heykelini dikmemize izin vermedi. Parasını yoksullara dağıtmamızı tavsiye etmiş. Biz de bu tavsiyeye uygun olarak her zaman yaptığımız gibi adaletli bir şekilde ‘Hz. Peygamberimizin buyurduğu gibi; sağ elin verdiğini sol el görmeden’ ihtiyaç sahiplerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz. Herhalde konu kapanmıştır” dedi.

 

Tanju Özcan’ın açıklaması şöyle; “Seçimlerden önce ‘PKK ile çözüm sürecinde kirli pazarlıklar yapan, FETÖ ile kol kola yürüyen, milleti açlıkla imtihan eden RTE, seçimi bir kez daha kazanırsa Bolu’nun en görünür yerine devasa bir heykelini dikeceğim’ diye bir tweet atıştım. Geçtiğimiz gün sözümü tutabilmek için Sayın Cumhurbaşkanı’ndan muvafakat istedim. Bugün cevap geldi. Sayın Cumhurbaşkanı heykelini dikmemize izin vermedi. Parasını yoksullara dağıtmamızı tavsiye etmiş. Biz de bu tavsiyeye uygun olarak her zaman yaptığımız gibi adaletli bir şekilde ‘Hz. Peygamberimizin buyurduğu gibi; sağ elin verdiğini sol el görmeden’ ihtiyaç sahiplerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz. Herhalde konu kapanmıştır.” (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.