son haberler

Dayatmayla Ünye’ye Hizmet Mümkün Değil

Yayınlanma Tarihi: 14 Kasım 2016 okunma

Dayatmayla Ünye’ye Hizmet Mümkün Değil
Gündem
0

CHP Ünye İlçe Başkan Ali Yalçın, OSB Mütevelli Heyeti Seçiminde CHP’li meclis üyesi Sezai Kantar’a oy verilmesini kamuoyuna büyük suç olarak yansıtanları kınadıklarını belirtti.

“Tek tip bir düşünceyi ve tek tip bir dünya görüşünü dayatan bir anlayış ile Ünye’ye hizmet etmek mümkün değildir” diyen CHP İlçe Başkanı Ali Yalçın, “Son günlerde yerel basında yer alan OSB Mütevelli Heyet seçimi için Belediye Meclis toplantısında yapılan oylamada partimizi temsilen Belediye Meclis üyemiz Sayın Sezai Kantar’a oy verilmesinin kamuoyuna sanki büyük suçmuş gibi yansıtılmasını şiddetle kınıyoruz” dedi.

OSB Mütevelli Heyet Kurulunda çeşitli görüşlerdeki kişilerin bulunması demokrasinin gereği olduğunu belirten Yalçın, “Farklı görüşteki kişilerin tercih edilmesi, oy kullanılması demokrasinin bir unsurudur. Meclis üyemiz Sezai Kantar Ordu Mali Müşavirler Odasında 17 yıl yöneticilik yapmış, konusunda deneyimli, bu gibi organlarda faydalanılması gereken önemli bir şahsiyettir. Kaldı ki, geçmişte Ünye menfaati için Belediye Meclisinde bizim parti temsilcilerimiz ayrım yapmaksızın oy kullanmışlardır. Tek tip bir düşünceyi ve tek tip bir dünya görüşünü dayatan bir anlayış ile Ünye’ye hizmet etmek mümkün değildir. Birlik ve beraberliğe ihtiyacın çok olduğu bu günlerde, AKP’nin kendi parti içi meselelerinin dışa vurumu şeklinde basına da sirayet eden haberlerin içeriğinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin isminin geçmesi bizleri rahatsız etmektedir. Şöyle ki Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Teşkilatı olarak Ünye ve Ünyeli için yapılan ve yapılacak olan müspet her konuya katkı vermek için gereğini yapacağımızı, milletin oylarına ihanet olarak addedeceğimiz her konuda ise her zaman olduğu gibi yine sadece milletin yanında olacağımızı beyan etmek isteriz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.