son haberler

Dereceye Giren Öğretmenler ve Öğrenciler Ödüllendirildi

Yayınlanma Tarihi: 24 Kasım 2015 okunma

Dereceye Giren Öğretmenler ve Öğrenciler Ödüllendirildi
Gündem
1

24 Kasım Öğretmenler Günü Akkuş’ta düzenlenen törenle kutlandı.

Akkuş Öğretmen Evi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen törene Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, Garnizon Komutanı Barış Lafcı Belediye Başkanı İsa Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül, Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Dereceye Giren Öğretmenler ve Öğrenciler Ödüllendirildi 5Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Akkuş İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül Yaptı. Gül konuşmasında, “Çok özel, çok yüce bir mesleğin sahibi olarak, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın ve fedakarlık gerektiren, sınırları okul ve sınıf duvarlarıyla çizilemeyecek, zil ile başlayıp bitmeyecek kadar ağır bir sorumluluk gerektiren kutsal bir görevdir, öğretmenlik” dedi.

Gül’ün konuşmasının ardından stajyer öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Yemin Töreninin Ardından göreve yeni başlayan öğretmenler adına Öğretmen Merve Yalçınkaya konuştu. Yalçınkaya konuşmasında öğretmenlik mesleğinin kutsallığına değindi.

Tören 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler ve öğrenciler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve öğretmenler tarafından müzik dinletisinin sunulmasının ardından sona erdi.

1 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.