son haberler

Devlet Vergi Rekortmenini Unutmadı

Yayınlanma Tarihi: 23 Şubat 2016 okunma

Devlet Vergi Rekortmenini Unutmadı
Ekonomi
0

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Ordu Defterdarlığı Müdür Vekili Mustafa Kul ve beraberindekiler, uzun yıllar kurumlar vergisi rekortmenliğini elinde bulunduran koruyan OYAK A.Ş.’ye bağlı Ünye Çimento’yu ziyaret etti.

Ziyarete Ordu Defterdarlığı Müdür Vekili Mustafa Kul, Ünye Vergi Dairesi Müdürü Gökhan Yeneş, Ünye Malmüdürü Cemal Yıldız ve Ordu Defterdarlığı personeli katıldı.

IMG_1643Ordu Defterdarlığı Müdür Vekili Mustafa Kul ziyarette yaptığı açıklamada; “Ordu için böyle bir işletme kazanç. İstihdam yaratma, üretim açısından son derece önemli bir işletme. Üretim yaptıktan, istihdam yarattıktan sonra da arkadan vergisi de geliyor. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Ünye Çimento A.Ş. Genel Müdürü Yıldıray Yıldız ise açıklamasında, parmakla işaret edilen bir şirket olmaya devam edeceklerini ifade ederek; “Sanayici olarak ürettiğimizi bu vatan için üretiyoruz, ticaretinizi bu vatan için yapıyorsunuz, bununda sonuçlarının bu ülkeye dönüyor olması, onun da en büyük ekstrası vergi olarak geri dönüyor olması hakikaten keyif verici bir sonuç. Bizde şirket olarak bölgemize yıllardır en üst seviyede bu bayrağı taşımanın haklı gururunu duyuyoruz. İnşallah faaliyetlerimiz çok daha ileriye gidecektir. Özellikle ihracat alanında katma değer yaratmak büyük önem taşıyor. Bölgemiz içerisinde de senelerdir, şirketimiz ticareti ile etik değerleri ile doğru ürün, hizmeti ve servisi ile ve gerçekten doğru ticareti ile referans olmuş bir şirket. Ben böyle bir şirketi yönetiyor olmanın, hakikaten gururunu duyuyorum. Böyle olmaya devam etmesi üzere bütün arkadaşlarımızla elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Eminim böyle bir konuda referans olan, hep parmakla gösterilme de devam eden bir şirket olacağız. Vergi de bunlardan bir tanesi, biz şirket olarak kazandığımızı ortaklarımıza, devletimize, milletimize yani sahip olana geri vermek üzere çalışıyoruz” dedi.

IMG_1648“Su Akar Yolunu Bulur”

Bölgenin Rusya ile olan gerilimden etkilnenmesine de değinen Yıldıray Yıldız, zaman içerisinde sorunların aşılacağını belirterek; “İçinde bulunduğumuz zaman dilimi içerisinde Karadeniz havzası, ihracat açısından bazı sıkıntıları yaşıyor. Ama zaman içinde bu da aşılacaktır, su akar yolunu bulur. Zaman içerisinde daha olumlu bir hava oluşması ile birlikte, ihracat faaliyetimizin bu yönde daha da artacağını umut ediyoruz ama biz bir yere bağlı değiliz, faaliyetimizin devamlılığı ihracat açısından da katma değer yaratma yolunda sürekli çalışıyoruz. Sürekli bir mücadele içindeyiz, inşallah daha ilerlere doğru bunu götüreceğiz” dedi.

Programda Ordu Defterdarlığı Müdür Vekili Mustafa Kul, Ünye Çimento A.Ş. Genel Müdür Yıldıray Yıldız’a çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.