son haberler

Enginyurt Ünye’de Çözülemeyen Sorunları Değerlendirdi!

Yayınlanma Tarihi: 28 Ekim 2018 okunma

Enginyurt Ünye’de Çözülemeyen Sorunları Değerlendirdi!
Gündem
0

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Ünye’de yapılan toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken OSB, Kampüs ve Kültür Sarayı gibi Ünye’nin çözülemeyen sorunları hakkında açıklamalarda bulunarak Ak Partili Milletvekilleri eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe teşkilatı Atatürk Parkı’nda düzenlenen kahvaltılı programda bir araya geldi. Programa MHP ordu Milletvekili Cemal Enginyurt başta olmak üzere İl Başkanı Köksal Yılmaz, İlçe başkanları, MHP’nin Ünye Belediye Başkan Aday Adayları, muhtarlar ve partililer katıldı.

Programda konuşan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt 24 Haziran seçimlerine değinerek, “Türkiye’ye Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’ya Cemal Enginyurt lazım dedim. Çünkü Ordu’da Ordu’nun sorununu dile getiren hiçbir milletvekili yok. Seçim gönderdiklerimiz sadece turuncu koltuklarda oturup, yan gelip yatıp maaş almaktan başka bir iş yapmıyorlar. Beni seçerseniz dedim Fındığın, Arıcının, üreticinin ve işsizlerin sesi olurum dedim ve Allah razı olsun ülkücü hanımefendiler ve gençler cebimizdeki son kuruş parayı harcayarak milletvekili olarak beni Ankara’ya gönderdi. Hepsine teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de 16 yıldır Ak Parti’den başkasına oy vermeyen ancak 24 Haziran’da evdeki iki oyun birini MHP’ye veren Ak Partili kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Fındık İçin Cumhurbaşkanına Teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TMO’nın fındık alacak açıklamalarını da değerlendirerek, “fındık için Meclis’te mücadele verdik ve sonunda Cumhurbaşkanımız feryadımızı duydu ve TMO’nun fındık alacağını söyledi. Bize biraz sitem etti ama önemli olan Fındık üreticisinin sesini duydu. Bu yıl geç oldu ama en azından önümüzdeki yıl fındık 15 TL’nin altına düşmeyecek. Bunun için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Ünye’nin Çözülemeyen Sorunlarına Dikkat Çekti

Ak Parti iktidarında Ünye’nin yıllardır çözüm bekleyen sorunlarının halen çözülemediğini ifade eden Enginyurt, “Ünye’nin sorunlarından olan Kültür Sarayı’nın ihalesi bitti, teslimi yapıldı ama hala inşaat başlamadı. Bunu sorunca ittifakı bozmuş mu oluyoruz? Ünye’nin Fakültesi’nde kampüs halen yapılmadı. Bunu söyleyince ittifakı bozmuş mu oluyoruz? OSB için gereken parayı bulamayan Ak Partili milletvekilleri 500 fabrikanın kurulmasını gerçekleştiremedi biz bunu söyleyince ittifakı bozmuş mu oluyoruz? Ama Sayın Cumhurbaşkanı şunu da duysun artık Ak Partili vekiller Ordu’da ayrımcılık yapıyor.Ak Parti teşkilatları ayrımcılık yapıyor. Ak Partililer ülkücülere düşmanlık yapıyor” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.