son haberler

Entegre Çalışanları Sıra Gecesinde Moral Depoladı

Yayınlanma Tarihi: 25 Mart 2016 okunma

Entegre Çalışanları Sıra Gecesinde Moral Depoladı
Gündem
0

Türkiye’nin alanında en büyüğü olan Kastamonu Entegre’nin Samsun Tesisleri personelleri düzenlenen sıra gecesinde moral depoladılar.

Türkiye’de sektör liderliğinin yanı sıra Avrupa’da 4’üncü, dünyada ise 7’inci sırada yer alan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, yurt içinde Gebze, Kastamonu, Balıkesir, Samsun, Tarsus ve Adana’da, Entegre Çalışanları Sıra Gecesinde Moral Depoladı 1yurt dışında ise; Romanya, Bulgaristan, Rusya ve Bosna Hersek’te olmak üzere toplam 10 farklı lokasyonda 13 ayrı üretim tesisi bulunuyor. 77 ülkeye ihracat gerçekleştiren Kastamonu Entegre, 5 bin 400 kişiye de istihdam sağlamaktadır.

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Bünyesi’nde faaliyet gösteren Samsun Tesisleri, işçilerini unutmadı. İşçilere yönelik moral ve motivasyon faaliyetlerine büyük öenm veren tesisi yönetimi, çalışanları için sıra gecesi düzenledi.

Urfa yöresinden getirilen yerel sanatçılar eşliğinde yöresel türkülerle eğlenen işçiler, stres atıp moral depoladı. Çiğ köfte Entegre Çalışanları Sıra Gecesinde Moral Depoladı 2ikramının da olduğu gecede işçiler ve aileleri doyasıya eğlendi.

Ünye ve Terme’den Protokolünde eşlik ettiği gecede Fabrika Müdürü Ertekin Dikmen, çalışanlara yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerin her yıl geleneksel şekilde gerçekleştirildiğini belirterek, “Bu gece de personellerimizin aileleri ile birlikte eğlenmeleri ve moral depolamaları için tertip edildi. Her yönü ile güzel bir program oldu. Gecede bizimle birlikte olan protokol üyelerine, Şanlıurfa Sıra Gecesi Ekibine ve tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.