son haberler

Erdoğan; “Türkiye, Artık Yeni Bir Lige Yükselmiştir”

Yayınlanma Tarihi: 14 Haziran 2023 okunma

Erdoğan; “Türkiye, Artık Yeni Bir Lige Yükselmiştir”
Ekonomi
0

Asgari ücret ve maaşlarla ilgili düzenlemelerin konuşulduğu ve 8 saat süren Kabine Toplantısının ardından bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönemde kadınlara büyük önem verdiklerini ve atamalarda bu doğrultuda hareket ettiklerini ifade ederek; “Türkiye Yüzyılı inşallah kadınlarımızın omuzlarında yükselecek” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada; “Ülkemizi, darbe mahsulü mevcut Anayasasından hep birlikte kurtaralım istiyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci asrındaki yolculuğumuzu; sivil, özgürlükçü, kuşatıcı, toplumumuzun tüm kesimlerinin sahipleneceği bir anayasanın rehberliğinde katedelim istiyoruz” dedi.

Toplantıda ele alınan konulara ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi; “Ülkemizi, darbe mahsulü mevcut Anayasasından hep birlikte kurtaralım istiyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci asrındaki yolculuğumuzu; sivil, özgürlükçü, kuşatıcı, toplumumuzun tüm kesimlerinin sahipleneceği bir anayasanın rehberliğinde katedelim istiyoruz. Türkiye, artık bunu gerçekleştirebilecek siyasi atmosfere kavuşmuştur. Demokrasimiz, ayağına vurulan son zinciri de kıracak güce ulaşmıştır. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleriyle Türkiye, artık yeni bir lige yükselmiştir. İnşallah, görev süremiz boyunca, Cumhur İttifakı’ndaki ortaklarımızla birlikte, Türkiye’yi sivil bir anayasayla buluşturmak için çalışacağız.” (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.