son haberler

“Erken Seçim Görünüyor”

Yayınlanma Tarihi: 15 Temmuz 2015 okunma

“Erken Seçim Görünüyor”
Gündem
0

Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı, iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan Ergün, ufukta erken seçim göründüğünü belirtti.

Halil Efendi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar programına; Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Çalık, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Arif Safa Sarı, ilçe teşkilatı ve parti üyeleri katıldı.

İftar programının ardından açıklamalarda bulunan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, erken seçimin göründüğünü ve buna hazır olduklarını belirtti. Seçimin ardından bu konuda daha önce uyarılarda bulunduğunu da hatırlatan Ergün; “Bu akşamki yemeğimize katıldığınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. AK Parti’nin çekirdeği burada ve Ünye olarak buradayız. Yeni seçimlerden çıktık ve hepinize alınan sonuçlardan dolayı teşekkür ediyorum. Arkadaşlar ben ikinci günde seçimlerden sonra çarıklarımızı temizleyip bir kenara koyalım, galiba lazım olacak demiştim. Öyle de olacak gibi görünüyor. Hepimiz buna hazırız, Allah bize inşallah nice nice Ramazan ve Bayramlara ulaştırmayı nasip eder. Seneye de inşallah Ramazan ayında bu şekilde bir araya gelebiliriz. Hepinize çok teşekkür ediyorum, afiyet olsun” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.